6 Eylül 2017 Çarşamba

..................




Dua dedim, tek teselli..

Bir avuç kadar sürdüm yüreğime..

Sonra aklımın derinlerinde bir çift dipsiz karanlığa daldım!

Sana -Amin dedim..



Ağla kalbim ağla, 
sesin duyulmasın! içinden ağla..

Nursalkımın..

12 yorum:

  1. Bir avuç dua sürmek yüreğe ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi geliyor çoğu zaman, rahatlatıyor kanayan yaraları..

      Sil
  2. Merhabalar.
    Yargısız hisler duanın ta kendisidir. Eşyanın ardındaki hakikatlere ulaşma çabamızı ancak böyle dizelerle anlatabiliyoruz. Kaleminize ve yüreğinize sağlık ve mutluluklar dilerim.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  3. Amin demek de pek önemli duada. Kim dua etmiş? Kimler amin demiş? Kabulüne vesile olacak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim gibi aciz ve günahkar bir kulun duası belki kabule şayan değildir ama amin diyenlerim önemli..

      Sil
  4. İnsanın dua ile rahatlayabilmesi ne güzel. Bengü de nefis.

    YanıtlaSil
  5. Şu satırların beni üzdü canım. " Benim gibi aciz ve günahkâr bir kulun duası belki kabul olur"
    Bugün eski yayınlarımı elden geçirme günü tayin etmiştim kemdime. Bir yorumunu gördüm ve tek tıkla buradayım işte. E* maille takip butonunu görünce çok sevindim. Hiç olmazsa yazılarını kaçırmam.
    Seni ne zaman görsem, (burada görmek demek zorundayım) içim o kadar hüzün ve aynı zamanda huzur dolar ki, anlatamam. Sanki bir büyüğün olarak hep başını okşama isteği gelir içimden... Bunun neden olduğunu merak etmişimdir. Hislerim kuvvetlidir. Bir de siyah bir fonum olsun isterdim, yakışırdı da. Zira bloğa ilk başladığımda adı, kitabımın adı, yani "Kara Pazarlar" idi. Ama kendi bloğumun ne temasını ne formatını düzenleyecek bilgiye ve yetiye sahip değilim. Sağ olsun bazı blog yazarı oğullarım ele almak istediler, ben de verdim ellerine gitti. Tam üç sene topla oynar gibi oynadılar benimle. Hakaret makale!!!leri yazdılar bana dair, özel mailime inciten sözler yazdılar. Bir macera idi ki, anlatmayayım. Hastahanelere düşürdüler sağ olsunlar. Sonunda bir blog sahibine güvendim, o son şeklini verdi. Ödüm kopuyor yayın hazırlarken bir yanlış yaparım diye :)
    Evet canım, ne aciz, ne günahkârsın ya da şu daha iyi anlatır belki, hangimiz bazen aciz, bayağı da günahkâr değiliz ki?
    Kandilini kutlarım. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim ablacım.. Biliyorum benim günahlarım, isyanlarım ne kadar büyük olursa olsun rabbimin merhameti daha büyük çok şükür.. Bazen çok takatsiz hissettiğim manevi çöküşler yaşadığım zamanlarda böyle düşünebiliyorum..
      Site tasarımı konusunda yaklaşık 11 yıldır blog yazıyorum daha önce başka bir platformdan yazıyordum 4-5 senedir de bloggerden yazıyorum ara ara temayı değişsemde genel temam budur. Seviyorum siyah ve beyaz sadeliğini.. Bende geçmiş ve gelecek tüm kandillerini canı gönülden kutlarım.. Rabbim bu geceler hürmetine kalplerimize aşkını ve huzurunu nasip etsin inşaALLAH

      Sil
  6. Dua müminin en güzel hediyesidir. dua eder dua bekleriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet rabbim en çaresiz anlarımızda bize sarılacak tutacak böyle güzel bir dal uzatıyor. Hiç bir şey ve hiç kimse olmasa bile ben varım deyip bize sarıp sarmalıyor dua sayesinde.. Rabbim kendine açılan her eli mutlaka merhameti ile şereflendirir... sayglar..

      Sil