6 Mart 2012 Salı

ÇALINTI ve COPY+PASTE KİŞİLİKLER!


Sayfamda kendime özel yaptığım efecktleri, scriptleri hiç umursamadan çalan insanlara çok kızıyorum!
Ayıp ya!
Bari izin alın!,
Bir şey yaptım baktım herkes de dedim olsun hadi bunu beğendiler.
Sonra araya fark koydum, buna saygı duyup almazlar diye umdum ama yine hüsran!
Çalınan belki şiirim, yazım değil ama kendim için geliştirdiğim özel kalmasını istediğim şeyler!
Bu kadar da kopyacı olmayın, kendiniz üretin!
Tarzlarınız copy+paste den ibaret olmasın, başkalarından çalıp, başkalarını kendinize kopyalamak yerine,
Biraz özgün olmayı deneyin!
Sayfamda ki kaynak kodlarını birebir İZİNSİZ çalanları kınıyorum!
Edep Ya HU!!!

Nursalkımın..

7 yorum:

  1. öyle oluyor malesef bende bazen çok beğendiğim efektler bile olsa aynı olmamak adına yapmıyorum,yapacak bir şey yok yazınızı yada şiirinizi falan alsa belki bir yaptırım uygulatılabilirde böyle durumlarda yapılacak bir şey varmı bilmiyorum .

    YanıtlaSil
  2. emek hırsızlarını kınıyorum.yanındayım bu konuda arkadaşım

    YanıtlaSil
  3. canım benim çok güzel yazmışsın ağzına eline sağlık...
    senin de nedir bu çalıntıcılardan çektiğin bi kurtulamadın :(((
    sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  4. kadınca konular ben girmiim:)ben de g.bahçemde rastgeleyi gördüm istedim kodunu, o da gönderdi sağolsun ama acaba istemese miydim..belki samimiyetin hatırına istemeden verdi..:( bir daha daha hassas olayım, demek bu tür konular kadınlar arasında çok büyük önem arzediyor:))

    YanıtlaSil
  5. Güzel olan şeyler, iyi olan şeyler taklit edilirmiş canım :) Yani demek istediğim, senin yaptıklarını beğendikleri için hazırcılığa (!) konuyorlar demek ki. Bi çoğumuzun çektiği sıkıntı bu. Bi çok blogger'ın sorunu.. Hazırcı kişilikler her zaman malesef var.
    Bu arada bloguna ilk gelişim, çok beğendim :) Konu dışı biraz belki ama çok hüzünlendim, gözlerim doldu diyebilirim :) Çok beğendim. Dakikalardır mouse'u hareket ettiriyorum sayfanda :) Niye? çünkü ben mouse'u kıpırdattıkca minik minik rengarenk kalpcikler dökülüyor :) Çokkk beğendim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) O mause efecti idi çalınan canım :) Daha önceden beyaz beyaz yıldızlardı sayfaya yağan :) Ama baktım o alınmış, hem kimsenin gönlü kırılmasın hemde biraz fark olsun diye yıldızları renklendirmiştim bu arada döngüyü kurana kadarda epey tırmalamıştım :) neyse derken baktım birileri renkli yıldızları da almış. Ona kızdım ama sonra dedim kendime kalp kırmaya değmez ve yıldızları kalbe çevirdim bende..

      Sil
  6. Hadi yaa :) Bende tam mevzuyu özünden yakalamışım yani. Sen baya çaba sarfetmişsin ama başkaları buna saygı duymamış anlaşılan. Benimde blogda yağan kalpcikler vardı da kaldırdım göz yoruyor diye :) Hele bi de nasıl sen kod vermeden alabiliyorlar ki, vay lelee hiç de anlamam o işlerden heee :)

    YanıtlaSil