21 Temmuz 2015 Salı

KİTAP YAZIYORUM / Kayıp Yıldız - Sır Düğümü



Yeni bir hikayem var, aslında hikayenin büyük bölümü eskiden yazıldı ve yarım kaldı şimdi niyetim onu tamamlamak.. Tabi ki her yazan kişi gibi isteğim okunması ve sevilmesidir.. Hikayemi telif hakları sebebi ile bir site üzerinden yayımlayacağım ve her yeni bölümde buradan link atacağım.. Okuyup fikirlerinizi beyan ederseniz çok sevinirim... Bir de arkadaşlarınıza önerebilirseniz benden mutlusu olmaz tabi.. Şimdiden okuyan arkadaşlarıma çooook teşekkür ediyorum..


İlk Bölüm : Rüya OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ LÜTFEN

Nursalkımın..

6 yorum:

  1. okurum duyururum da. "kitap çıkartmanın yolları" adlı yazı dizimin tamamını okusanaaa :) bayramdan önce yazdım. bir de kitap çıkarmak istediğin zaman bana söle olur mu. sana fikir vercem unutma. istersen en kısa zamanda olur ki kitabın yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nursalkimi ne gzl haber bu ya. siir kitabi cikarirsin saniyordum hikaye cikariyorsun vayy ♥
      okurun cok olsun ben de okuycam linke bakiyim

      Sil
    2. okudum bile;)
      devamini bekliyorum. karakterler yabanci secmissin nedeni var mi sadece mrk ettim^-^
      anlatımin cok guzel her zamanki gibi kalemin bunda da iyiymis tebrik ederim cnm♥♡♥♡♥

      Sil
  2. bu şahane bi haber,tebrikler.
    okurum da duyururum da.

    YanıtlaSil
  3. çok hayırlı olsun...bende bir şiir kitabı bekliyordum:):) şöyle yürekleri delip geçecek..belki daha sonra ...sevgiler:):)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba kitap yazmaya karar verdiğinizi Sade ve Derinde öğrenipte geldim ve başta herşeyden önce çok başarılar diliyorum :)
    Hikayeyi daha önce yarım bırakıp ve devamını getirmek için yeniden dönmeniz bana göre olumlu bir durum üzerinde ne kadar daha fazla durursanız okadar daha güçlü detaylar eklemiş oluyorsunuz :)
    Bir kerede yazılacak bir iş değil sonuçta dimi :)
    Şimdiye kadar 5 bölüm yayınlamışsınız hepsini okudum ve sevdim :)
    Wattpadta yorum yazacaktım ama böyle arkadaşların hikayelerini okumak için açtığım bir kaç hesap oluyor sonrada unutuyorum şifrelerini düzenli kullanıcısı olmadığımdan :) Her neyse hikaye hakkında yorumumun devamını diğer yazınızda belirtirim :)

    YanıtlaSil