7 Şubat 2018 Çarşamba

Gidiyorum..




Haftaya ufak bir yolculuğa çıkıyorum.. 
Bulunduğum ülkeden biraz uzaklaşacağım..
Daha çok manevi bir yolculuk, 
Kendimden, hırslarımdan, bitmeyen isteklerimden uzaklaşacağım..
Ruhum belki de nefes alacak bilmiyorum..
Sadece herkese hoşçakalın demek istiyorum..
Haklarınızı helal edin, (varsa benden yana herkese helal olsun)
 ALLAH'a emanet olun..

zLş..


Nursalkımın..

15 yorum:

  1. Yolunuz açık olsun o halde.Helal olsun.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Hayırlara vesile olsun, herkesin bir hicret dönemi illa ki olmalı. Selamet üzere olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demiş atalarımız tebdili Mekanda ferahlık vardır, kısa da olsa biraz ara vermek lazım.. Sevgiler..

      Sil
  3. Güle güle git, güle güle gel. Biz komşu, akraba olmadığımızdan sanal dünyada zaten öyle helallik istemene gerek yok:))nasıl bir helallik olabilir ki? Kavga filan etmedik seninle:))yalnız başka ülkeye de gidersen, Kutuplara da gitsen kendinden uzaklaşamazsın biliyorsun değil mi? Çünkü kendini de götüreceksin o yüzden bence farklı bir yöntem denemelisin, hırslarından vazgeçmek için oturduğun yerde de geçebilirsin:))bunları ukalalık olsun diye yazmıyorum haa...yani sana bir faydası olur umuduyla yazıyorum. Yanlış anlama...çünkü belki sırf bu yüzden gideceksen boşuna zahmet etmezsin ama yok gezip, eğlenmek içinse bak hiç durma git, insana iyi gelir:) Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak burada beni düşünüp tavsiyelerde bulunman bile ne güzel bir hak, tanımasan da tüm kalbinle iyiliğim için çaba sarf ediyorsun ve karşılığında bende mutlu oluyorum.. Bakalım bakalım belki çevre değişince bende değişirim.. Hem gezmek ve hava değişikliği de olur.. Sevgiyle kal..

      Sil
  4. Dilerim rabbim her şeyi o güzel gönlüne göre versin inşallah canım benim ❤varsa benden yana bir hakkım helal olsun bazen insanın biraz olsun kendini dinlemek istiyor dilerim her şey yoluna girer bekliyoruz seni ❤en güzeline emanet ol sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sessizkaldım, o güzel dileklerin için sağol. Umarım hepimiz için güzel ve huzurlu günler başlar. Sevgiyle kal, çok uzun değil zaten biraz zaman sonra döneceğim..

      Sil
  5. Nerden esti bilmiyorum hadi bi bloga bakayım dedim.. sonra ne göreyim nursalkımın bu yazısı.. :)
    Hadi kendini bul da gel..

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar.
    Çıkacağınız bu manevi yolculuğunuz için, size hayırlı yolculuklar dilerim. Güle güle gidin, güle güle gelin. Cenab-ı Hakk bu manevi yolculuğunuzu hayırlı ve mübarek eylesin. Birbirimizin karşılıklı blog sayfalarını ziyaret ettik ve paylaştıklarımız için karşılıklı yorumlar yazdık. Küçük de olsa, blog arkadaşlığından dolayı aramızda bir hukuk doğmuş olup, bunun için karşılıklı helalleşmenin gerekli olduğunu düşünüyor ve aramızda oluşmuş bir hak varsa, helal ediyorum.
    Selam ve dualarımla birlikte en GÜZEL'e emanet olun efendim, saygılarımla.

    YanıtlaSil
  7. O zaman umre inşallah bu manevi yolculuk, varsa helal olsun. Sen de helal et. Fakir git, zengin dön inşallah kardeşim.

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar.
    Size hayırlı yolculuklar dilemekle birlikte blog sayfanızda kalmanızı da çok isterdim. Anladığım kadarıyla kutsal bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Güle güle gidin ve güle güle gelin. Bu kutsal yolculuğunuzu, Cenab-ı Hakk hayırlı ve mübarek eylesin. Tebdil-i mekanda her zaman için hayır vardır. Varsa hakkımız helal olsun efendim.
    Selam ve dualarımla birlikte en GÜZEL'e emanet olun.

    YanıtlaSil