13 Kasım 2012 Salı

ANTALYA KAÇAMAĞI (9-10-11 Kasım 2012)

Geçtiğimiz hafta sonu gittiğimiz ufak bir geziyi sizlerle paylaşmak istedim. Vuslat ablanın bloğunda okumuştum ve ülkemin güzel manzaralarından objektifime düşenleri paylaşmak konusunda elimden geleni yapacağımı beyan etmiştim.

Benim gözümde Antalya; Sezon dışı nispet olarak daha sakin, temiz, düzenli bir mimariye sahip güzel bir şehir. Hiç yaz sezonunda gelmedim genelde bahar mevsimleri favorim oldu. Kalabalığı sevmem çünkü.
Gezilecek görülecek çok fazla yeri var. Bunlardan sanırım en mühimi Tünek Tepe-Döner Restaurant.
Bu sefer ki gidişimde hava şartları nedeniyle bana nasip olmadı.

Resimler Kaleiçi-Konyaaltı mevkinde çekildi :)

                                                                                                                            Sevgiler.


























Nursalkımın..

8 yorum:

  1. ne güzel. Keşke bende ömrü hayatımda bi kez olsun bi kaçamak ypaabilsem :( bende senin gibi kalabalık yerleri sevmem. değilse tatilin, kaçamak yapmanın ne anlamı kalır.

    YanıtlaSil
  2. ÇOK GÜZEL BAKMAYA DOYAMADIM..KAÇAMAK ZAMANI GİBİ :)))

    YanıtlaSil
  3. Oooh sefan olsun. ne guzel oluyor boyle kacamaklar. dedigin gibi yazdisi daha guzelolur eminim. genelde yazin gittim ve de cok sevemedim.

    YanıtlaSil
  4. özlemişimki ben bu sayfayı,ne güzel sokaklar bomboş, insanların gereksiz gürültüleri yok sadece doğa var, kalabalıktan bende hiç haz etmiyorum.

    YanıtlaSil
  5. Antalyaya gitmis kadar oldum.
    Cok guzel fotolar

    YanıtlaSil
  6. Turkiyemin heryeri guzel:)tarihi eserleri herseyi bambaska:)memleketimide gez derdim ama gezecek fazla bir yeri yok sanirim:)

    bu arada kar mi yagmis:))ucak fobim vardi hamd olsun bu sene atlattik.resimlerde cok cok guzel.gezdigin gordugun yerleri paylasman cok guzel.insan sanki oralari geziyor,sokaklarda yuruyor gibi:)

    YanıtlaSil
  7. heeey şehrin en güzel yerleri.
    :)

    YanıtlaSil
  8. cok hos resimlerin var canim ,ancak bu resimleri blogda yayinladigini Ays'a bildirmen gerekiyor, o gelip alicak normalinde. Turkiye'nin bu yeni resimleri biriktirmesi için, aramizda onu gorevlendirdik, katilim için tesekurler ! :)

    YanıtlaSil