4 Ocak 2021 Pazartesi

Özlüyorum...

Dünyanın tüm gam yükü sanki gelip oturdu sırtıma..

Özlüyorum..

Çocukluğumu, masumluğumu, sıcak gülüşlerimi, içten sevinçlerimi..

Dünlerimi, dünkü hayallerimi..

Eski zamanları, eski şarkıları, eski dostları, eski yılları..


Ben sevemedim bu günleri,

Bilmiyorum kaç hicran daha tüketmem gerek bu hayat yolunda..

Bilmiyorum kaç kere daha gitmeliyim kendimden..

Bilmiyorum kaç kere daha vazgeçmeli..


Daha kaç hayali tüketmeliyim..

Daha kaç kere yoruldum diye haykırmalı, ağlamalı, yıkılmalıyım?


İçimdeki karanlık yine esir aldı beni, hayallerimi, yarınlarımı, yaralarımı..

Yanıyorum, kanıyorum, ağlıyorum, Sessiz sessiz haykırıyorum.. 

Sustum.






ALLAH'ım bu haykırışım, duam, çaresizliğim sanadır.. 

Sen aydınlat beni..






Nursalkımın..

6 yorum:

  1. Merhabalar.
    Cep telofonu ile yazdığım için yazım hatalarımdan dolayı kusuruna bakmayın. Sesinizi duymak güzel. Blogdaş olmak bir ayrı güzellik. İçimizdeki karanlığı kovacağız ve asla ona ne teslim olacağız ve ne de onun esiri olacağız. Hayallerimizi gerçekleştiremedğimşz ve bir türlü umutlarımızı bulamadıpımız şu kısacık önrü, bunları elde edememenin üzüntüsü ile kendimize zehir etmeyelim ve hep dolu tarafından bakalım. Aksi halde hiçbir çaresi olmayacağı gibi, tekrarı olnayacak şu hayatı kendimize zindan ermeyelim. Bu yazdıklarım kaleme aldığıız dizelerin kahramanınadır. Hoş geldiniz. Yeni yılınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dkerim. Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  2. Ben de sevemedim, ama bu günümüzü aratmasın diye de dua ediyorum Rabbime. Dünde özlenecek öyle çok şey birikti ki... Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar.
    Yazmak, herkese iyi geliyor. Yazmak güzel bir duygu, yazmak bizleri rahatlatıyor. Yazmak dertleşmek demektir. Yazmak içini dökmek, boşalmak ve rahatlamak demektir. Yazmak ilaçtır. O halde, yazmaya devam edelim, mutlaka bir okuyucusu ve paylaşıcısı bulunur.
    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar.
    Blog arkadaşlığı işte böyle bir şeydir. Okuma listesinde gezinirken, hala listemde yer aldığınız için profil isminiz sıralamada duruyor. Ben de merak edip bir bakmak istiyorum ve sayfanıza bakıyorum. Acaba bir hareketlilik var mı diye. Tabi gelmişken elim boş dönmüyorum. İşte böyle yoruma benzer bir şeyler karalayıp tekrar okuma listeme dönüyorum.
    İnşAllah sağlık, sıhhat ve afiyettesinizdir. Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun efendim. Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar.
    Aktif olmayan bir blog sayfasını bu denli ve bu kadar çok ziyaret edişimin nedenini lütfen blog arkadaşlığının samimiyetine bağlayın. Ben ilk defa blog yazmaya Blogcu.com isminde bir platformda başlamıştım. Orada o kadar çok güzel blog arkadaşlıkları edindim ki, dışarıda yüz yüze fiziki ortamda bu kadar güzel arkadaşlıkların sürdürülebilir olduğunu sanmıyorum.

    Çünkü burada hiçbir zaman çıkar, menfaat ve nefis gibi olgulara yer verilmiyor. Saf, temiz, insani ve güzel duygular içinde cereyan eden sanal bir arkadaşlık ortamı. Ben böyle ortamdaki arkadaşlıkları seviyorum. Dolayısıyla, arada sırada da olsa, işte sayfanızı bu nedenle ziyaret edip, son paylaşımlarınıza yorumlar yazıyorum.
    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil