10 Haziran 2014 Salı

İzlenesi Bloglardan Seçmeler





Son zamanlarda takip etmekten zevk aldığım bir kaç blog hakkında kısa bir tanıtım yapmak istedim. Benim izlemekten, okumaktan, karışmaktan ve yorumlamaktan geri kalmamaya çabaladığım sizlerinde kimi zaman neşelenecek, kimi zaman bilgi sahibi olacağınız bu bloglara ulaşmanızı istediğim için bu gün bu yazıyı kaleme alıyorum :) Buyurun sevilesi bloglara ;


Fotoğrafım Sevda Yanığım

Bu yazıyı hazırlamamın asıl sebebi "Blogger" dünyasına yeni katılan bir arkadaşımı tanıtmak istememdir. Kendisi yakınen tanıdığım olur ve içinde bulunduğu duygu dünyasını güzel şiirlerinde bloguna yansıtmaya başlamıştır bile. Şiir severler hadi iş başına, bu blogu mutlaka ziyaret etmenizi ve orda yayımlanan şiirlerden payınıza düşeni almak için Sevda Yanığım- Bazı İnsanlar Bazen İnsanlar'a TIKLAYINIZ


Fotoğrafım


Yazyağmurları-Vuslat

Kimi zaman neşeli, kimi zaman çocukluğundan kesitler eşliğinde hüzünlü çoğunlukla bilgi yüklü blogger kullanıcısı nazenin Vusat Abla'mın blogu. Geçmişin izlerini öylesine güzel taşıyor ki, bazen kendinizi onun yerine koyup onun yaşanmışlıklarını rüyalarınızda bile görebiliyorsunuz.


 ALLAH Ne Verdiyse!

Bu akşam ne pişirsem diye bir derdiniz mi var? O zaman kaçırmayın bu blog tam size göre, güzel kıssalar eşliğinde, bir birinden güzel görseller eşliğinde enfes yemekler yapan güzel insanın blogu. Yemek yapmaya ihtiyacınız yoksa bile güzel pastaların seyrine mutlaka uğramalısınız..



Bu günlük bu üç blogu keşfe durun zaman zaman yine tanıtımlara devam edeceğim. Sevgiyle ve bloggerla ve tabi ki benimle kalın :)

Nursalkımın..

6 yorum:

  1. Oyyy ablasının bir tanesi.. Uzun zamandır takip edemiyordum sizleri, ilk sana baktım ve çok mutlu oldum. Güzel yüreginden, tatlı yanaklarından öperim canım benim.. Seni seviyorum.. Öykülerin en güzel yazarı..

    YanıtlaSil
  2. sayfandaki yazıları bi kenara bırak müziklerine bayıldım gerçekten :)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler o zaman hemen okunur :))

    YanıtlaSil
  4. Bir tanesini biliyordum zaten diğerlerine de bakacağım, bir tanesine baktım hatta, güzel gerçekten:)

    YanıtlaSil
  5. ikisini de pek severim zaten. yeni arkadaşımızı da okuycem zaten :)

    YanıtlaSil